894003-7602

ThorenGruppen är ett av Sveriges största utvecklingsföretag med verksamhet från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi bedriver för- och grundskolor, gymnasium, vuxenutbildning, SFI samt tjänster på uppdrag av Arbetsförmedlingen.

Beskrivning


Brinner du för redovisning och vill utveckla dina kompetenser inom området och samtidigt vara en del av ett härligt team? Sök då redan idag!

Arbetsuppgifter

ThorenGruppens redovisningsavdelning hanterar hela koncernens redovisning, bestående av ett femtontal företag och föreningar. Avdelningen består idag av 11 medarbetare med placering på huvudkontoret vid Thoren Arena i Umeå.
Vi söker nu en redovisningsassistent som söker sommarjobb och extrajobb - gärna i kombination med universitetsstudier inom ekonomi där du inleder med sommarjobb och därefter arbetar extra vid behov, vid sidan av dina studier.
Arbetet är varierat och består bl a löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontrahantering,
utbetalningar och andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning. 

Kvalifikationer

Vi söker engagerade personer med lösningsfokus och som har som minst, påbörjade ekonomistudier vid yrkeshögskola eller universitet.
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser. Vi söker en lagspelare med eget driv och vilja att utvecklas i sin yrkesroll.

Villkor

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö.
Vi erbjuder världens roligast jobb och de allra bästa medarbetarna!

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-06-03
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Sommar juni-aug/extra
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/141
Kontakt
  • Sofia Ingvarsson, 070-3531009
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Tillbaka till lediga jobb