Yrkesgymnasiet, Ale

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Yrkesgymnasiet Ale söker gymnasielärare i Svenska och Svenska som andraspråk för ett vikariat på ett år. Våra elever förbereds på bästa möjliga sätt inför deras framtida yrkesliv med stöd av sina handledare och engagerade pedagoger.

Vi söker dig som:

  • Vill lära Svenska och Svenska som andraspråk på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens.
  • Är engagerad i ämnets roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
  • Håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt.
  • Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom ämnet.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Vikariatet är ett föräldrarvikariat på ett år och 100%.  Ansökningarna hanteras vart efter att de kommer in så vänta inte med att ansöka!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-09-30
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-30 eller enl överenskommesle
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ale
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/712
Kontakt
  • Malin Luukinen, 076-8712027
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb