Thoren Business School, Linköping

ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 2000 medarbetare och en omsättning på 1,4 miljarder. ThorenGruppen driver gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter från Malmö i söder till Kiruna i norr.
Thoren Business School (TBS) är affärsgymnasiet inom ThorenGruppen. Vi utbildar framtidens ledande entreprenörer och ledare. Vi vill ge eleverna verktygen som krävs för att nytänkande och utveckling, oavsett drömmar och mål.

Thoren Business School har fyra huvudprogram; Business Program, Management Program, Communication Program samt Commerce.

Beskrivning

Du brinner för ditt ämne och strävar efter att stimulera våra elever till goda studieresultat. Tillsammans med övriga pedagoger skapar du en gynnsam miljö för lärande där fokus ligger på att se varje elev. På TBS i Linköping arbetar vi för att gemensamt skapa en förtroendefull relation mellan pedagoger och elever. Som anställd på TBS i Linköping deltar du även, tillsammans med dina kollegor, i skolans gemensamma utvecklingsarbete. 

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra dina kurser i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i skolverkets kursplaner. Det är mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att arbeta med människor. Du bör också tycka om att jobba på en flexibel arbetsplats. Du är intresserad av att lära dig mer och att arbeta efter skolans koncept med b l a APL (Arbetsplats förlagt lärande), UF (Ungt företagande) och CASE (Projekt). Att du har ett coachande förhållningssätt ser vi som en självklarhet.

Kvalifikationer

För tjänsten är behörighet som legitimerad gymnasielärare i engelska enskilt eller i kombination med andra gymnasieämnen meriterande. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är även det en merit. Stor vikt kommer att läggs vid god arbetsförmåga, god relationell förmåga och personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 200810
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/267
Kontakt
  • Rektor Malin Hammargren, 0730-500195
Publicerat 2020-06-23
Sista ansökningsdag 2020-08-21

Tillbaka till lediga jobb