Astar AB

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 400 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

Är du intresserad av att bli en viktig resurs för människor på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål?

Vi på Astar och ThorenGruppen tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Vår komvux- och gymnasieverksamhet växer så det knakar och vi söker nu ytterligare engagerade lärare som vill vara med och skapa den bästa bygg- och anläggningsutbildningen. Hos oss får du en unik möjlighet att inte bara undervisa utan också vara med och påverka upplägg, pedagogik och utvecklingen inom ämnet.

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade och kompetenta lärare, är du en av dem?

Tjänsten är riktad mot undervisning i gymnasiekurserna inom Bygg och anläggning enligt skolverket. Är du osäker på vilka det är, besök www.skolverket.se. Men har du utbildning och erfarenhet inom fler ämnen är det mycket meriterande. Har man erfarenhet av golvläggning är det meriterande.

Vi ser helst att du redan har eller åtminstone ansökt om lärarlegitimation. Påbörjad lärarutbildning/VAL kan vara möjligt. 

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra och koncernens värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss. 

Tjänsten

Beräknat tillträde är senhösten 2019. 

För mer information om tjänsten kan du kontakta vår regionchef

Fredrik Eklund 070-6033315  fredrik.eklund@astar.se

OBS inga ansökningar via mail

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Hösten 2019
Löneform Fast lön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 50%
Ort Skellefteå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/291
Kontakt
  • Fredrik Eklund, 070-6033315
Publicerat 2019-08-13
Sista ansökningsdag 2019-09-13

Tillbaka till lediga jobb