Astar AB

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

*Global Diversity Certifikation Foundation
Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se

Vi söker dig som vill arbeta som lärarvikarie i svenska för invandrare på vår skola i Liljeholmen. Vår lokal ligger endast ett par minuter från T-bana. Våra deltagare kommer från världens alla hörn. 


Tjänsten avser vikariat under sommaren då många av ordinarie personal är på semester. Vi har undervisning dagtid och kvällstid. Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och med digitala hjälpmedel.

Vi vill att du tillsammans med oss tycker det är spännande att utveckla nya undervisningsmetoder och verkligen tror på att undervisningen ska utgå från den enskilde individens behov och förutsättningar. Vi vill också att du har ett genuint intresse för att på bästa sätt integrera nya människor i det svenska samhället.

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare !!

-       Är du en av dem, tveka inte, sök idag !

För frågor om tjänsten och oss är du välkommen att kontakta:

Ahmed Marrakchi 072- 452 49 14

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Fast lön enligt avtal
Anställningen avslutas
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50-100% visstid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/376
Kontakt
  • Ahmed Marrakchi, 072- 452 49 14
Publicerat 2018-06-20
Sista ansökningsdag 2018-07-20

Tillbaka till lediga jobb