Astar AB

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 400 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

Nu söker vi yrkeslärare inom vård och omsorg

Är du intresserad av att bli en viktig resurs för människor på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Brinner du för att dela med dig av dina kunskaper eller längtar efter en ny utmaning? Kanske är just du den lärare vi söker till uppstarten av vår nya vård och omsorgsutbildning?

Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Till hösten har vi för avsikt att i samverkan med Arbetsförmedlingen genomföra en vårdbiträdesutbildning

Tjänsten är riktad mot undervisning i inom vård och omsorg enligt skolverkets läroplan utvecklad utifrån Astars koncept för vård- och omsorgsutbildning.

Du är en pedagog som är fena på att skapa engagemang och intresse för dina ämnen, gillar att utveckla och samverka med kollegor för att skapa den bästa utbildningen. 

Krav på arbetslivserfarenhet/utbildning

Minimikravet på yrkeslärare i denna utbildning är minst två (2) års yrkeserfarenhet från vård och omsorgsarbete plus minst två (2) års erfarenhet av att ha undervisat i utbildning inom vård och omsorg.

Självklart är det starkt meriterande om du är behörig vårdlärare.

Då yrkesläraren i denna utbildning ska bedöma deltagarens kunskap i form av betyg så ställer det krav på att den som anställs som yrkeslärare har kunskap om kursinnehåll och kunskapsmål enligt skolverkets läroplan. 

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare - är du en av dem så tveka inte, sök idag! Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra och koncernens värdeord och ligger till grund för allt vårt arbete. För att trivas i rollen och på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta. Tillsammans skapar vi ett team med branschens bästa värdskap som målsättning. 

Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västerås
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/249
Publicerat 2018-04-18
Sista ansökningsdag 2018-05-18

Tillbaka till lediga jobb