Yrkesgymnasiet

MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999 med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver 27 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter.

Yrkesgymnasiet (YG) som tillhör ThorenGruppen finns idag på 12 olika orter i Sverige spridda från Malmö i söder till Skellefteå i norr och erbjuder ett uppskattat innovativt yrkeskoncept. Vi har idag ett gott söktryck till våra skolor vilket leder till expandering. Eleverna gör mer än halva sin skoltid ute på arbetsplatser vilket ger resultat. T ex har 9 av 10 studenter på Yrkesgymnasiet ett arbete direkt efter studenten. Det är också för företagen en fantastisk chans att i tre år få skola in eleverna på just deras arbetsplats utifrån deras kultur och arbetssätt.

Vi utbildar framtidens byggnadsarbetare, frisörer, svetsare, säljare, hotellreceptionister, elektriker m fl.

Vi tror att förutsättningarna för en framgångsrik skola är ett nära samarbete med näringslivet och ett verklighetsbaserat lärande. På vår skola arbetar vi kontinuerligt med skolutveckling och är inte rädda för att prova nya arbetssätt. 

ThorenGruppen

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. ThorenGruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som syftar till att erbjuda möjligheter för personlig utveckling och individuellt välbefinnande. Varje år samlas alla medarbetare under en tre dagar lång konferens och kickoff.

Om tjänsten

Vi söker en behörig lärare i engelskalärare till Yrkesgymnasiet i Göteborg. Vi erbjuder en tjänst i kreativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter för dig som lärare. Vi utmanar dig att utbilda våra praktiker. Du kommer att undervisa i engelska 5 och 6. Tjänsten tillsätts omgående så vi välkomnar ansökningar och urval sker löpande.

Din profil

Vi ser att du har lärarlegitimation, har ansökt om legitimation och har pedagogisk erfarenhet. Din energi och engagemang är av den karaktär att den smittar av sig till elever och kollegor. När det gäller bemötande och grundläggande värderingar är du en god förebild. Du besitter en förmåga att tänka kritiskt om dina egna tankar och har uppnått en personlig mognad. Likt oss skapar du relationer som bygger på förtroende, ser till helheten i elevens skolsituation, är lyhörd och nyfiken för nya idéer och har ett professionellt sätt i arbetet.

Vid frågor, hör gärna av dig till oss.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Januari 2018
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/475
Kontakt
  • Janna Krstic, 0722-392012
Publicerat 2018-01-15
Sista ansökningsdag 2018-02-28

Tillbaka till lediga jobb