Thoren Business School

MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver 27 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter.

Thoren Business School (TBS) är affärsgymnasiet inom ThorenGruppen som utbildar framtidens stjärnor - affärskvinnor, affärsmän och ledare - i business. Skolan finns på elva orter, från Umeå i norr till Malmö i söder.

Skolan har fyra huvudprogram; Business Program, Management Program, Commerce Program samt Communication Program. Alla program har ett fokus på ett företagsamt lärande och strävar efter att eleverna utvecklar förmågan att se möjligheter och gå från idé till handling.

Brinner du för skolutveckling och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik? Är du en modig, kommunikativ och kreativ lärare som vågar vara annorlunda, utmana och bryta traditionella mönster och normer? Har du ett stort och inkluderande hjärta som ser till individen? Vi söker en pedagog, som likt oss, drivs av en vilja att skapa Sveriges bästa affärsgymnasium - TBS!

Vi tror att förutsättningarna för en framgångsrik skola är ett nära samarbete med näringslivet och ett verklighetsbaserat lärande. Pedagogisk utveckling och konceptutveckling TBS är alltid i fokus.

ThorenGruppen

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande, nytänkande och mänsklig organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. ThorenGruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som syftar till att erbjuda möjligheter för personlig utveckling och individuellt välbefinnande. Varje år samlar vi alla medarbetare under en tre dagar lång konferens och kick off, Thoren Tillsammans. Syftet är att fylla på med energi och inspiration med hjälp av föreläsningar och erfarenhetsutbyte och fungera som lärande organisation.

 

Din profil

Du har lärarlegitimation, har ansökt om legitimation och har pedagogisk erfarenhet. Din energi och engagemang är av den karaktär att den smittar av sig till elever och kollegor. När det gäller bemötande och grundläggande värderingar är du en god förebild. Du besitter en förmåga att tänka kritiskt om dina egna tankar och har uppnått en personlig mognad. Likt oss skapar du relationer som bygger på förtroende, ser till helheten i elevens skolsituation, är lyhörd och nyfiken för nya idéer och har ett professionellt sätt i arbetet. Då vi ofta arbetar ämnesövergripande och i caseform är samarbetsförmåga med kollegor en viktig egenskap.

 

Meriterande

Det är meriterande om du tidigare har undervisat på språkintroduktion eller svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du har erfarenhet kring handel och goda kontakter inom näringsliv.

 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar i huvudsak undervisning i svenska inklusive för- och efterarbete. Även andra kurser kan komma att vara aktuella.

 

Observera att vi i denna rekrytering arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Med andra ord kan det finnas en fördel att skicka in ansökan så snart som möjligt.

 

Varmt välkommen, vi ser fram emot din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40-50%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2017/435
Kontakt
  • Mattias Byström, 073-545 40 52
Publicerat 2017-11-13
Sista ansökningsdag 2017-12-06

Tillbaka till lediga jobb