Thoren Business School

MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver 27 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter.

Thoren Business School (TBS) är affärsgymnasiet inom ThorenGruppen som utbildar framtidens stjärnor - affärskvinnor, affärsmän och ledare - i business. Skolan finns på elva orter, från Umeå i norr till Malmö i söder.

Skolan har fyra huvudprogram; Business Program, Management Program, Commerce Program samt Communication Program. Alla program har ett fokus på ett företagsamt lärande och strävar efter att eleverna utvecklar förmågan att se möjligheter och gå från idé till handling.

Lärare i engelska med härlig energi och stort engagemang till Thoren Business School i Linköping

Brinner du för skolutveckling och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik? Är du en modig, kommunikativ och kreativ lärare som vågar vara annorlunda, utmana och bryta traditionella mönster och normer? Har du ett stort och inkluderande hjärta som ser till individen? Vi söker en pedagog, som likt oss, drivs av en vilja att skapa och driva Sveriges bästa affärsgymnasium - TBS!

Vi tror att förutsättningarna för en framgångsrik skola är ett nära samarbete med näringslivet och ett verklighetsbaserat lärande. Pedagogisk utveckling och konceptutveckling TBS är alltid i fokus.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande, nytänkande och mänsklig organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. ThorenGruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som syftar till att erbjuda möjligheter för personlig utveckling och individuellt välbefinnande. Varje år samlar vi alla våra medarbetare under en tre dagar lång konferens och kick off, Thoren Tillsammans. Syftet är att fylla på med energi och inspiration med hjälp av föreläsningar och erfarenhetsutbyte och fungera som lärande organisation.

Din profil

Du som söker ska vilja vara öppen för nya utmaningar i din undervisning. Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet och/eller utbildning. Det viktigaste är dock att du är väl förtrogen med det engelska språket. Din energi och engagemang är av den karaktär att den smittar av sig till elever och kollegor. Du är en god förebild när det gäller bemötande och grundläggande värderingar.

Meriterande

Vi ser flera ämneskombinationer som meriterande eftersom det finns möjligheter till en bredare tjänst längre fram.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar i huvudsak undervisning i kursen Engelska 6 inklusive för- och efterarbete. Du förbereder också elever inför nationella prov i denna kurs samt deltar i efterarbetet av de nationella proven. 

Observera att vi i denna rekrytering arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Med andra ord kan det finnas en fördel att skicka in ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen, vi ser fram emot din ansökan!

  Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående, eller enl. överenskommelse
Löneform Månadslön
Anställningen avslutas 2018-06-19
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 - 60%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/428
Kontakt
  • Malin Eklund, TF rektor, 073-050 01 95
Publicerat 2017-11-09
Sista ansökningsdag 2017-11-30

Tillbaka till lediga jobb