Astar AB

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 300 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se.

Är du intresserad av att bli en viktig resurs för människor på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål?

Vi på Astar och ThorenGruppen tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Vi söker endast dig som är utbildad lärare inom Ekonomi, som brinner för dina ämnen och vill arbeta med undervisning inom vuxenutbildning, utveckla dig och våra utbildningar till det skarpaste på marknaden! 

Kompetenskrav: du behöver ha behörighet och kompetens att undervisa inom företagsekonomikurserna, FEK1, FEK2, FEK SPEC och REDOVISNING 2. 

Ett krav är att du är utbildad lärare med lärarlegitimation eller ansökt om lärarlegitimation. 

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra och koncernens värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Tjänsten

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Rektor

Ahmed Marrakchi 

Ahmed.marrakchi@astar.se  

OBS inga ansökningar via mail

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform fast lön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/427
Kontakt
  • Ahmed Marrakchi, 072- 452 49 14
Publicerat 2019-10-13
Sista ansökningsdag 2020-01-12

Tillbaka till lediga jobb