Astar AB, Umeå

Astar erbjuder en rad utbildningar såsom kommunal vuxenutbildning, svenska för invandrare, arbetsmarknadsutbildningar, Rusta och Matcha samt företagsutbildningar. Med mer än 300 anställda på 35 orter över hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr, strävar vi efter att ge alla människor – oavsett bakgrund – möjligheter att utforska sina talanger, utveckla dem och bli sina egna stjärnor.

Kom och jobba med oss!

Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Vi vill arbeta med branschen mest engagerade och kompetenta lärare, är du en av dem? Sök idag!

Tjänsten är riktad mot undervisning inom Skärande bearbetning/ CNC på uppdrag av kommunen. Du behöver vara utbildad själv inom CNC helst med Grönt Certifikat. Vi ser gärna att du har minst ett års tidigare erfarenhet av att ha utbildat vuxna. Är du utbildad lärare är det mycket meriterande.

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra och koncernens värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss. 

Utbildningsmomenten är både praktiska och teoretiska så du ska trivas både i verkstadsmiljö och klassrumsmiljö. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av utbildning och trivs med att lära ut dina yrkeskunskaper.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, social och flexibel. Dessutom utvecklingsbar och brinner för att lära ut dina kunskaper. Du har god pedagogisk förmåga och är engagerad med stor förståelse för andra kulturer. Du har ett mycket bra tålamod, är stresstålig och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då vårt elevinflöde ser olika ut från vecka till vecka är det viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet och din planering.

Anställningens omfattning

Tjänsten är på 100% med start 15/8 2024. 

Rekryteringen

Sista ansökningsdag är 2024-05-31 men sök på en gång. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökansdag. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För mer information om skolan, tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta rektor/enhetschef Hans Brändström telefon 073-8281089  eller mail hans.brandstrom@astar.se.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 15/8 2024
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/207
Kontakt
  • Hans Brändström, 073-8281089
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb