Thoren Framtid Grundskola, Hässleholm

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!

Som pedagog hos oss kommer du att spela en viktig roll för våra elever samtidigt som du får möjlighet att tillsammans med skolledningen och dina kollegor arbeta för att utveckla skolan. På Thoren Framtid arbetar vi utifrån vår pedagogiska diamant samtidigt som varje skola har sin unika prägel. Vi arbetar aktivt med olika nätverk mellan våra skolor för att lära oss av och tillsammans med varandra och delar frikostigt med oss av vår kunskap och våra erfarenheter.  Vi har modet att ständigt utmana oss själva och utveckla vår undervisning.

Om skolan

Thoren Framtid i Hässleholm är en två parallell skola för årskurserna F–9 med ca 510 elever läsåret 24/25. I vår verksamhet utgår vi från Thoren Framtids pedagogiska plattform som vi kallar vår pedagogiska diamant. Den innehåller viktiga delar som förenar oss alla i synen på lärandets utformning och riktning. Grunden i denna plattform är att undervisningen ska vara målfokuserad, verklighetsförankrad och det är mycket viktigt för oss med engagerade lärare som har ett sinne för ordning och reda och har höga förväntningar på sig själv, sina kollegor och sina elever.  

Vi söker dig som

  • Drivs av att ge varje elev ett personligt bemötande och skapa en inlärningsupplevelse som är anpassad efter deras unika behov.
  • Brinner för matematik och NO-ämnena och har gedigna ämneskunskaper
  • Har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i arbetslag.
  • Har ett reflekterande förhållningssätt och arbetar aktivt med att utveckla dina och skolans undervisningsmetoder.
  • Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med våra styrdokument.
  • Besitter god kommunikativ förmåga och strävar efter att skapa goda relationer med både elever, kollegor och vårdnadshavare.
  • Med ditt tydliga ledarskap genomför du undervisningen på ett sätt som främjar och upprätthåller studiero.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation för att undervisa på högstadiet och du har god erfarenhet av att arbeta med dessa årskurser och ämnen. Du är ansvarfull, positiv och har ett gediget intresse för skola och lärande.

Som pedagog är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla elever. Du ska vara trygg i dig själv och ha lätt för att samarbeta. För att arbeta hos oss bör du trivas med att tänka nytt och hitta undervisningsmetoder och förhållningssätt som fångar och skapar lust att lära utifrån elevers olika behov. Du tycker om att arbeta i olika digitala lärmiljöer. Du är en god ledare både i och utanför klassrummet med struktur och tydlighet. Målmedvetenhet, beslutsamhet tillsammans med flexibilitet är viktiga egenskaper för att arbeta hos oss. Vi bygger från grunden och marknadsför oss genom ett bra arbete och goda relationer till dem som finns omkring oss, både elever, föräldrar och kommun.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas?

Varmt välkommen med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-06
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/165
Kontakt
  • Anne Henrichson, 073-6008720
  • Henrik Nilsson, 072-1413662
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb