Yrkesgymnasiet, Stockholm, Skarpnäck

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Beskrivning av tjänsten

Vi erbjuder en kreativ miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen?

Yrkesgymnasiet i Skarpnäck är en lagom stor skola och stämningen mellan elever och personal är vänlig och kreativ. Yrkesgymnasiet i Skarpnäck har idag ett utbud på 7 olika yrkesprogram och 220 elever i nära samarbete med det lokala näringslivet utifrån ett lärlingskoncept där 75% av utbildningen sker på en arbetsplats, sk arbetsplatsförlagt lärande.

Hos oss ger du som yrkeslärare eleven möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar och ger den teoretiska läran, den praktiska erfarenheten samt den sociala kompetensen för att stå väl rustad inför framtiden. 

Vi söker dig som brinner för undervisning, dina elever, yrkesliv och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Du som söker ska vara öppen och glad samt ha en positiv elevsyn och tro på att det bästa lärandet sker ute på arbetsplats i kombination med teoretiska studier på skolan. Du bör vara självgående och samtidigt gilla att jobba i team. Har du därtill erfarenhet av att jobba med yrkesutbildning så är detta meriterande. Som yrkeslärare har du en mycket viktig funktion, dels i form av att undervisa i dina ämnen på skolan, dels med att genomföra regelbundna besök på lärlingsplatser samt dokumentera elevens framsteg digitalt. En annan viktig del i jobbet är att samverka med det lokala näringslivet för att vara en utbildning i tiden där vi tillsammans utbildar morgondagens medarbetare. Du bör se dig själv som en relationsskapare i samspelet mellan elev, skola och näringsliv.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har lärarlegitimation och viss pedagogisk erfarenhet. Vi ser också att även du som inte har yrkeslärarbehörighet söker, då du kan läsa in den behörigheten inom ramen för uppgjord utbildningsplan som tas fram vid anställningen. Din energi och engagemang är av den karaktär att den smittar av sig till elever och kollegor. När det gäller bemötande och ThorenGruppens grundläggande värderingar är du en god förebild. Att du har ett brett kontaktnät och nära samarbete med branschen är meriterande. Körkort B fordras.

Vi erbjuder

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. ThorenGruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande och får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda.

Inom Thorengruppen erbjuder vi dig:

  • Frihet under ansvar
  • Möjlighet att påverka
  • Fantastiska kollegor
  • Snabba beslutsvägar
  • Entreprenörskap
  • Kreativ arbetsplats som vill bryta mönster
  • En trygg anställning
  • Varierande och intressanta arbetsuppgifter

Är du personen vi söker, sök tjänsten idag!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% beroende på kompetens
Ort Stockholm, Skarpnäck
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/78
Kontakt
  • alexanthra gudopoulou, 0707301966
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-06-01

Tillbaka till lediga jobb