Yrkesgymnasiet, Skellefteå

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Yrkesgymnasiet i Skellefteå söker gymnasielärare i naturkunskap. Våra elever förbereds på bästa möjliga sätt inför deras framtida yrkesliv med stöd av sina handledare och engagerade pedagoger.

Vi söker dig som:

  • Vill lära ut naturkunskap på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens.
  • Är engagerad i ämnets roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
  • Håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt.
  • Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom naturkunskap. Din kommande tjänst kan kombineras med andra ämnen, för att utöka tjänstgöringsgraden.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-07 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%
Ort Skellefteå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/226
Kontakt
  • Mari Winterlund, 073-0588744
Facklig företrädare
  • Jörgen Mikaelsson Evyson, Sveriges lärare, 073-8037560
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb