Thoren Framtid Grundskola, Ronneby

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!

Thoren Framtid Grundskola, Ronneby

 

Thoren Framtid i Ronneby är en F-9 skola som välkomnar cirka 400 elever. Belägen i en miljö med närhet till skog och natur, inklusive den vackra Brunnsparken, erbjuder vår skola en inspirerande plats för lärande och utveckling.

Vi strävar efter att vara i framkant när det gäller att engagera våra elever i skolan. Genom initiativ som stormöten, skolförening, samarbete med fritidsföreningar och en välfungerande lovskola skapar vi en levande och inkluderande skolmiljö. På Thoren Framtid i Ronneby ser vi till att eleverna är delaktiga och påverkar sin skolupplevelse på ett meningsfullt sätt.

Vårt pedagogiska upplägg bygger på en sammanhållen undervisning från förskoleklass till dess att eleven slutar i åk 9.

Arbetsbeskrivning

Vi söker legitimerad lärare i moderna språk -Spanska till läsåret 2024-2025. Du kommer undervisa skolans elever i årskurs 6-9 och det ingår även del av mentorskap. Anställningen avser deltid på ca 50 % med tillträde 7/8. Tjänstens omfattning kan eventuellt justeras beroende av ämnesbehörighet kopplat till skolans behov.

Vi söker efter en person där flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarstagande är viktiga egenskaper. Du spelar en nyckelroll för att säkerställa att alla elever når skolans mål.

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden. Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta: Jane.johansson@edu.thorenframtid.se

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-07
Löneform enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Ronneby
Län Blekinge län
Land Sverige
Referensnummer 2024/246
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb