Yrkesgymnasiet, Linköping

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Yrkesgymnasiet i Linköping är ett etablerat Lärlingsgymnasium sedan 2011 med cirka 200 elever och 8 program. Vår skola ligger centralt belägen på Linnégatan och har yrkeslokaler på Industrigatan.

Vi söker nu gymnasielärare i Matematik & Naturkunskap (Föräldravikariat). Du ansvarar för att planera, genomföra, bedöma och utvärdera din undervisning. Du ska samarbeta med andra lärare och personal för att skapa en lärorik och stimulerande lärmiljö för eleverna. I tjänsten ingår det mentorskap samt att upprätta och behålla goda relationer med elever, vårdnadshavare samt skolans externa samarbetspartners.

Vi söker dig som:

  • Vill lära ut matematik & Naturkunskap på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens.
  • Är engagerad i matematikens/Naturvetenskapens roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
  • Håller dig uppdaterad om det senaste inom matematik & Naturkunskap och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt.
  • Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom matematik och/eller Naturkunskap. Meriterande är behörighet/erfarenhet i annat ämne samt självklart i någon av våra yrkeskurser.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-07-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/318
Kontakt
  • Angelica Högberg, 073-0421305
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb