Thoren Business School, Stockholm

Thoren Business School fokuserar på att ge våra elever en meningsfull och personlig utbildning som förbereder dem att bli framtidens entreprenörer och ledare. Vi strävar efter att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential och uppmuntra deras kreativitet och personliga utveckling – oavsett vilka drömmar och mål de har.

Thoren Business School Stockholm söker nu en ny viktig medspelare till kommande läsår 24/25 då skolan kommer att vara en skola med ca 300 elever och ca 20 personal. Vi söker en kvalificerad och kunnig administratör som vill utveckla verksamhet tillsammans med skolans personal och skolledning och som har stor erfarenhet av de system som efterfrågas. 

Du behöver behärska och hantera komplexa administrativa frågor som att  kunna säkerställa att skolan har korrekta studieplaner, schemaläggning, vikarietillsättning, datorer mm. Rollen är bred och viktig och kräver ett ansvarstagande och kunnande samt intresse för skolutveckling och hur de administrativa delarna stödjer det. Du behöver gilla fart och fläkt och att vara verksamhetens medelpunkt. 

Du kommer att bidra till att skapa en stabil och trygg dag för skolans elever då du är den förste de möter när de kommer till skolan då din arbetsplats är belägen i skolans reception i entrén och du kommer att ha ett nära samarbete med alla i skolan: skolans elever, lärare, vårdnadshavare och kontakter utanför skolan såsom myndigheter, leverantörer besökare. I rollen ingår att se till att alla stödjande processer på skolan fungerar optimalt och att serva och hjälpa alla på skolan med det administrativa stöd som de behöver. 

Administrationen du ansvarar för består av olika system där du behöver ha kunskap och erfarenhet av samt andra mer servicebetonade arbetsuppgifter såsom 

  • schemaläggning (Schemasystemet är skola24)
  • skolans lärplattform Progress samt kunskap om studieplaner, byte av studievägar mm. 
  • Indra, UEDB, CSN, Prorenata, Cosafe mm 
  • IT-stöd till elever och personal (finns en IT-enhet i koncernen samt en vaktmästare på deltid som hjälp och som du står i kontakt med för service och hjälp med datorer, skrivare)
  • daglig bemanning av verksamheten med vikarietillsättning etc. 

Tjänsten består av kvalificerade administrativa uppgifter samtidigt som det är högt och lågt i behoven hos våra elever och personal. Skolan har en desk i receptionen där du är placerad för att ha överblick och vara tillgänglig för service. 

Thoren Business School Stockholm ligger centralt på Medborgarplatsen 25. 

Bli en del av vårt kompetenta team och bidra till en trygg och positiv skolmiljö!

Vi söker dig som:

  • Är empatisk, lyhörd och flexibel, med förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och situationer och uppskattar att ge service. 
  • Har en helhetssyn och är strukturerad i ditt arbete, med god planering och prioritering av arbetsuppgifter.
  • Är väl insatt i olika administrativa system som efterfrågas i tjänsten och är professionell och noggrann. 
  • Arbetar självständigt och ansvarar för din planering och dina ansvarsområden samt samarbetar väl med övriga professioner på skolan.

Kvalifikationer

Du har en administrativ utbildning och kunskap och erfarenhet av de eftersökta administrativa system som efterfrågas. Du har erfarenhet och goda vitsord vad gäller systemhantering samt service. 

Tjänsten är förlagd dagtid 07:30 -16:30. 

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240801
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/315
Kontakt
  • Malin Bragner, Thoren Business School Stockholm, 073-0434188
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb