Thoren Framtid Grundskola, Karlstad

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!

Om tjänsten

Vi söker en lärare i spanska åk 6-9. Du kommer att tilldelas tydliga ansvarsområden i verksamheten som innebär planering, genomförande och utvärdering. Du kommer att ingå i ett arbetslag där det förväntas att du bidrar med din kompetens till både elever och kollegor. Vi söker dig som tillsammans med oss vill möta och nå fram till alla elever och få dem intresserade av att fortsätta utforska och lära. Kommande läsår kommer vi arbeta fram ämnesövergripande arbetssätt genom vårt koncept verkligt.

Vi erbjuder

Hos oss får du en arbetsmiljö med förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som individ och lärare. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt.

På Thoren Framtid grundskola i Karlstad ingår du i ett nära arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. 

Kvalifikationer

Vi vill att du har lärarexamen och lärarlegitimation i spanska, men framför allt har du en brinnande passion för arbetet med ditt/dina ämnen och med ungdomar. Det är viktigt att du är trygg och stabil i dig själv, flexibel samt har en god social kompetens. Initiativförmåga, ansvarskänsla och relationsbygge är också viktiga egenskaper som lärare på vår skola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ort: Karlstad

Anställningens omfattning:

Tjänsten är på deltid 30%, med start 6 aug eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 6 augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/301
Kontakt
  • Marina Edman Hellgren, 073-3922796
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb