Thoren Business School, Uppsala

Thoren Business School fokuserar på att ge våra elever en meningsfull och personlig utbildning som förbereder dem att bli framtidens entreprenörer och ledare. Vi strävar efter att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential och uppmuntra deras kreativitet och personliga utveckling – oavsett vilka drömmar och mål de har.

Thoren Business School i Uppsala har tre huvudprogram; Business Program, Commerce Program och Communication Program.

På Thoren Business School förstår vi vikten av teknologins roll i undervisningen och strävar efter att vara i framkant när det gäller digital utveckling. Därför söker vi nu en IT-samordnare som kan hjälpa oss att fortsätta att utveckla vårt digitala landskap. Förutom att samordna skolans IT-frågor ingår även att vara vaktmästare på skolan och hjälpa till med sedvanliga vaktmästaruppgifter för att få skolan att fungera så smidigt som möjligt för elever och personal.

Som IT-samordnare kommer du att ha en central roll i att samordna skolans övergripande IT-utveckling och IT-miljö. I samråd med pedagoger, skolledning och övrig personal kommer du ansvara för att identifiera områden där IT kan bidra till att förbättra och effektivisera lärandet och verksamheten. Du kommer även att få stötta elever och personal i användandet av digitala verktyg och verka för att dessa verktyg används effektivt under hela skoldagen. Även beställning, hantering, inventering och dokumentation av skolans digitala utrustning ingår i tjänsten. Som vaktmästare kommer du att få hjälpa till med daglig drift, enklare reparationer, lokalfrågor, inköp samt ta emot leveranser. 

Vi söker dig som:

  • Har god förståelse för den pedagogiska verksamheten och dess behov.
  • Har god teknisk kompetens och kan hantera olika digitala verktyg och system.
  • Är en god kommunikatör och tycker om att arbeta i en aktiv miljö med många nyfikna ungdomar.
  • Har ett engagemang för att hjälpa andra, tycker om att lösa problem samt att ge service till personal samt elever.
  • Tar egna initiativ och strukturerar arbetsuppgifter genom planering och prioritering samt håller deadlines. Är händig och har ett öga för vad som behöver göras i lokalerna för att få arbetet att fungera så smidigt som möjligt för människor runt omkring dig.
  • Gärna deltar i skolans olika event och hjälper till praktiskt där det behövs.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom IT, datavetenskap eller erfarenhet inom en eller flera av områdena samt god kompetens gällande Windows, SharePoint, Progress och Exchange. 

Tjänsten är på 50% och arbetet innebär att vara tillgänglig på plats på skolan under dina arbetsdagar.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig. 

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2024/291
Kontakt
  • Maria Hallberg, 073-6545135
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb