Thoren Business School, Örebro

Thoren Business School fokuserar på att ge våra elever en meningsfull och personlig utbildning som förbereder dem att bli framtidens entreprenörer och ledare. Vi strävar efter att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential och uppmuntra deras kreativitet och personliga utveckling – oavsett vilka drömmar och mål de har.

Vi erbjuder en utbildning som förbereder våra elever för framgång inom entreprenörskap och ledarskap. Nu söker vi efter en lärare i Spanska som vill vara med och bidra till att ge våra elever en utbildning av hög kvalitet.

Vi söker dig som:

  • vill lära ut spanska på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens.
  • är engagerad i spanskans roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
  • håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt som uppmuntrar till entreprenörskap.
  • planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom spanska.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-13
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30-40%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/288
Kontakt
  • Fredrik Berg, 0761606262
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Tillbaka till lediga jobb