Thoren Framtid Grundskola, Växjö

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!

Skolsköterska till Thoren Framtid i Växjö
Som skolsköterska hos oss kommer du att spela en viktig roll för våra elever samtidigt som du får möjlighet att tillsammans med skolledningen och dina kollegor arbeta för att utveckla skolan. På Thoren Framtid arbetar vi utifrån vår pedagogiska diamant samtidigt som varje skola har sin unika prägel. Vi arbetar aktivt med olika nätverk mellan våra skolor för att lära oss av och tillsammans med varandra och delar frikostigt med oss av vår kunskap och våra erfarenheter under vår Thoren Framtid dag som präglas av kollegialt utbyte och samverkan. Vi har modet att ständigt utmana oss själva för att utveckla vår skola.

Om skolan 
Thoren Framtid Växjö är en skola för årskurserna 6–9 med ca 250 elever.

Beskrivning
Thoren Framtid Växjö söker nu en engagerad skolsköterska för att stärka vårt elevhälsoteam och erbjuda våra elever ett tryggt och stödjande hälsostöd.

Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam och ha ett nära samarbete med lärare, vårdnadshavare och myndigheter utanför skolan. I rollen ingår att arbeta med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar, vaccinera enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för ungdomar och erbjuda elever grundläggande sjukvårdsinsatser.

Bli en del av vårt kompetenta team och bidra till en trygg och positiv skolmiljö!

Vi söker dig som:

  • Är empatisk, lyhörd och flexibel, med förmåga att sätta dig in i andras perspektiv och situationer.
  • Har en helhetssyn och är strukturerad i ditt arbete, med god planering och prioritering av arbetsuppgifter.
  • Är väl insatt i lagstiftningen som styr hälso- och sjukvården inom skolan.
  • Arbetar självständigt och ansvarar för din planering och dina ansvarsområden samt samarbetar väl med övriga professioner på skolan.

Kvalifikationer
Du har sjuksköterskelegitimation med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Beskrivning av undernivå
Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-07
Löneform Semestertjänst
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Växjö
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2024/283
Kontakt
  • Daniel Tegnvallius , 076-8536750
  • Ulrik Hultgren , 073-0757235
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb