Thoren Business School, Sundsvall

Thoren Business School fokuserar på att ge våra elever en meningsfull och personlig utbildning som förbereder dem att bli framtidens entreprenörer och ledare. Vi strävar efter att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential och uppmuntra deras kreativitet och personliga utveckling – oavsett vilka drömmar och mål de har.

Thoren Business School har fyra huvudprogram; Business Program, Management Program, Communication Program samt Commerce.

Vi erbjuder en utbildning som förbereder våra elever för framgång inom entreprenörskap och ledarskap. Nu söker vi efter en gymnasielärare i matematik som vill vara med och bidra till att ge våra elever en utbildning av hög kvalitet. De kurser som ingår är Matematik 1a, 1b, 2b samt 3b.

Vi söker dig som:

  • vill lära ut matematik på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens.
  • är engagerad i matematikens roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
  • håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt som uppmuntrar till entreprenörskap.
  • planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom matematik.

Rekrytering

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så ansök därför så snart som möjligt.

Tjänsten är på deltid (ca 50 %) för läsåret 24/25 med start 240808, skolan ska avvecklas 1 juli 2025 och att anställningen gäller 1 läsår.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2025-07-01
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-08
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/282
Kontakt
  • Ulrika Engman, 073–0329026
Facklig företrädare
  • Stefan Falk, Sveriges Lärare, 070-2467833,stefan.falk@tbschool.se
  • Jacob Edbom, Sveriges Lärare, jacob.edbom@tbschool.se
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb