Thoren Framtid Grundskola, Karlshamn

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!

Som administratör och studie- och yrkesvägledare hos oss kommer du att spela en viktig roll för våra elever samtidigt som du får möjlighet att tillsammans med skolledningen och dina kollegor arbeta för att utveckla skolan. På Thoren Framtid arbetar vi utifrån vår pedagogiska diamant samtidigt som varje skola har sin unika prägel. Vi arbetar aktivt med olika nätverk mellan våra skolor för att lära oss av och tillsammans med varandra och delar frikostigt med oss av vår kunskap och våra erfarenheter under vår Thoren Framtid dag som präglas av kollegialt utbyte och samverkan. Vi har modet att ständigt utmana oss själva och utveckla vår undervisning.

Om skolan

Thoren Framtid i Karlshamn är en personlig högstadieskola med 230 elever läsåret 2024-2025. Skolan har nya fina lokaler och ligger i en vacker miljö på Strömmaområdet med närhet till Kreativum och Sparbanken Arena

Arbetsuppgifter

Vi söker en administratör och studie- och yrkesvägledare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Som administratör och studie- och yrkesvägledare arbetar du nära skolledningen. Det gör du genom att sitta med i ledningsgruppen och vara ledningsstöd. Du erbjuds ett varierat och stimulerande arbete där du har många bollar i luften. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är personal och elevadministration, dokumentering, arkivering, schema och betygshantering. Du ansvarar även för vikarieanskaffning och den dagliga bemanningen. I rollen som studie- och yrkesvägledare kommer du att ge individuell och gruppvägledning för att stimulera elevernas intresse och nyfikenhet för framtida studier och yrkesval utifrån skolans lokala SYV-plan och läroplanens riktlinjer för studie och yrkesvägledning. 

Du är ett administrativt stöd till skolledningen och sköter allmänna expeditionsuppgifter såsom telefon och posthantering. Som administratör använder du digitala verktyg såsom Schoolsoft, Skola24, Google och Microsoft.

Kvalifikationer

Du har en relevant utbildning för uppdraget och god erfarenhet av tidigare skoladministratörstjänst eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Som person är du samarbetsvillig, lösningsfokuserad och är flexibel . Du är engagerad, självgående och har en positiv inställning även i stressiga situationer. 

Som administratör har du en central roll på skolan och kommer att möta elever, personal, vårdnadshavare och besökare. En förutsättning är att du är serviceinriktad och har ett gott bemötande.

Blir du inspirerad av vad du läser och svarar du upp på våra förväntningar så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att läsa ansökningar efterhand och genomföra intervjuer fortlöpande. 

Vi erbjuder
Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. ThorenGruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande. I ditt arbete får du frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att driva utveckling och undervisningen framåt. Du ingår i ett fantastiskt arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Du kommer att arbeta med härliga kollegor på Thoren Framtid i Karlshamn, men också bli en del av ThorenGruppen med ytterligare ett stort gäng inspirerade och grymma kollegor runt om i hela Sverige.

För ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

TF Rektor
Andreas Ernebrand
andreas.ernebrand@edu.thorenframtid.se
Telefon: 073-518 91 06

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Start omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlshamn
Län Blekinge län
Land Sverige
Referensnummer 2024/279
Kontakt
  • Andreas Ernebrand, 073-5189106
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb