Thoren Framtid Grundskola, Tollarp, Axona

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!

Om tjänsten

Vi söker en engagerad och inspirerande grundskollärare för en tillsvidaretjänst som lärare i idrott och hälsa samt hem- och konsumetkunskap. I ditt uppdrag kommer du att tilldelas tydliga ansvarsområden som innebär planering, genomförande och utvärdering i verksamheten. Du kommer att ingå i ett arbetslag där det förväntas att du bidrar med din kompetens till både elever och kollegor. Vi söker dig som tillsammans med oss vill möta och nå fram till alla elever och få dem intresserade av att fortsätta utforska och lära. 

Vi erbjuder

Hos oss får du en arbetsmiljö med förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som individ och lärare. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt.

På Thoren Framtid grundskola i Tollarp ingår du i ett nära arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Du får även tillgång till ThorenGruppens Utvecklingspeng som kan användas till såväl vidareutbildning som friskvård. 

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation i nämnda ämnen och du har en brinnande passion för arbetet med ditt/dina ämnen samt med barn och ungdomar. Det är viktigt att du är trygg och stabil i dig själv, flexibel samt har en god social kompetens. Initiativförmåga, ansvarskänsla och relationsbygge är också viktiga egenskaper som lärare på vår skola. 

Ort: Tollarp

Anställningens omfattning:

Tjänsten är på 100% med start den 6 augusti eller enligt överenskommelse. 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2024-06-16 Låter detta som en utmanande och inspirerade tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

För mer information om uppdraget, skolan och företaget är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor Anna Karlsson

0730-721036

anna.karlsson@edu.thorenframtid.se

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-06-16
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Start omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tollarp
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/278
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb