Yrkesgymnasiet, Täby

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Yrkesgymnasiet i Täby söker i första hand en legitimerad yrkeslärare behörig i att undervisa på Hantverksprogrammet - inriktning Frisör, Barberare samt hår- och makeupstylist. Även du som har minst fem års arbetslivserfarenhet från branschen är välkommen att söka. Hos oss får eleverna lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med erfarna handledare. I denna tjänst får du möjlighet att dela med dig av dina kunskaper till framtidens frisörer, barberare samt hår- och makeupstylister. Mer än hälften av elevernas utbildningstid sker ute på en arbetsplats vilket ger dem en stabil grund och fördel på arbetsmarknaden. Våra elever förbereds på bästa möjliga sätt inför deras framtida yrkesliv med stöd av sina handledare och engagerade pedagoger.

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad lärare, behörig att undervisa i entreprenörskap, hantverk, hantverkskunskap, övriga hantverk, försäljning- och kundservice, service och bemötande, frisör, barberare, hår- och makeupstylist alternativt har minst fem års erfarenhet från branschen och en stark drivkraft att undervisa och handleda elever.
  • Är en utmärkt kommunikatör och lagspelare som kan verka som en brobyggare mellan skola, elever och näringsliv.
  • Har B-körkort och helst tillgång till egen bil.
  • Har en förmåga att både arbeta självständigt samtidigt som du är teamorienterad och tillsammans med kollegorna samarbetar för att på bästa sätt förbereda eleverna inför deras framtida yrkesliv.

Kvalifikationer

Lärarexamen alternativt gedigen erfarenhet inom branschen och en vilja att inspirera och utveckla nästa generation av frisörer, barberare samt hår- och makeupstylister. Lärarlegitimation och pedagogisk erfarenhet är önskvärt, men ej ett krav.

Om du vill vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i framtidens bransch  – ansök idag!

 

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-06
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Täby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/277
Kontakt
  • Malin Wiklund, 0705206055
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-08-05
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb