Thoren Framtid Grundskola, Sundsvall

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!

Thoren Framtid Kunskapsakademin är en skola för årskurserna F-9. Det går ca 285 elever på skolan och den ligger i ett naturnära område i Ankarsvik på Alnön.

Om Tjänsten

Vi söker två engagerade resurspersoner/elevassistenter på timanställning till elever i behov av särskilt stöd. Vi söker dig som tillsammans med oss vill möta och nå fram till alla elever och få dem intresserade av att fortsätta utforska och lära. I uppdraget ingår att möta upp eleven vid skolstart och följa eleven under hela skoldagen, såväl i undervisning som på rasterna. Du är ett stöd för eleven under hela skoldagen och finns där både för kunskapsinhämtning och lärande såväl som det sociala samspelet med övriga elever och personal.

Då eleven har en funktionsnedsättning är det önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar som kan uppvisa svårigheter med bland annat uthållighet.

Vi erbjuder

Hos oss får du chansen att utvecklas i en kreativ och pedagogisk miljö. Skolan ligger naturskönt precis invid skogen och har alla förutsättningar att skapa lärorika dagar för eleverna. På Thoren Framtid Kunskapsakademin arbetar du nära övrig personal där ansvar, kommunikation och samarbete prioriteras. 

Kvalifikationer

Du måste ha goda kunskaper i det svenska språket. Dessutom behöver du känna dig bekväm med att arbeta socialt med barn och ha mycket tålamod. Det är viktigt att du är trygg och stabil i dig själv, flexibel samt har en god social kompetens. Då du följer eleven under hela skoldagen är din förmåga att skapa tillit och förtroende av högsta vikt. Arbetet bygger på er relation där du är lyhörd för elevens behov och förutsättningar. Att du tidigare arbetat med elever i behov av särskilt stöd är meriterande.

 

 

 

 Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-11
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tjänsten är en behovsanställning på timmar med tillträde 2024-08-16
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Tjänsten är en behovsanställning på timmar med tillträde 2024-08-16
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/263
Kontakt
  • Karin Billsten, 0722044287
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-14
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb