Thoren Framtid Grundskola, Ronneby

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!

Thoren Framtid Grundskola, Ronneby

Thoren Framtid i Ronneby är en F-9 skola som välkomnar cirka 400 elever. Belägen i en miljö med närhet till skog och natur, inklusive den vackra Brunnsparken, erbjuder vår skola en inspirerande plats för lärande och utveckling.

Vi strävar efter att vara i framkant när det gäller att engagera våra elever i skolan. Genom initiativ som stormöten, skolförening, samarbete med fritidsföreningar och en välfungerande lovskola skapar vi en levande och inkluderande skolmiljö. På Thoren Framtid i Ronneby ser vi till att eleverna är delaktiga och påverkar sin skolupplevelse på ett meningsfullt sätt.

Vårt pedagogiska upplägg bygger på en sammanhållen undervisning från förskoleklass till dess att eleven slutar i åk 9.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som lokalvårdare. Har du tidigare erfarenhet är det ett stort plus. Du är glad, positiv och flexibel. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande, flexibel och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att kunna bemöta våra elever på ett professionellt sätt. Du har adekvat utbildning och har god kännedom om städmetoder för olika utrymmen. Städning på skola.

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden. Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta: Jane.johansson@edu.thorenframtid.se

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde HT2024 enligt överenskommelse
Löneform enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Ronneby
Län Blekinge län
Land Sverige
Referensnummer 2024/249
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb