Yrkesgymnasiet, Uppsala

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Yrkesgymnasiet Uppsala söker gymnasielärare i idrott, religion, samhällskunskap och naturkunskap. Våra elever förbereds på bästa möjliga sätt inför deras framtida yrkesliv med stöd av sina handledare och engagerade pedagoger.

Vi söker dig som:

  • Vill lära ut idrott, religion, samhällskunskap och naturkunskap på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens.
  • Är engagerad i ditt/dina ämnens roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
  • Håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt/dina ämnesområden och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt.
  • Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom idrott, religion, samhällskunskap och/eller naturkunskap.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-08-07
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Beroende på ämneskombination
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2024/239
Kontakt
  • Carolina Klövstedt rektor, 073-8213824
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-07-28
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb