Yrkesgymnasiet, Skellefteå

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

På Yrkesgymnasiet i Skellefteå strävar vi efter att ge våra elever bästa möjliga stöd i deras utbildningsval, yrkesmöjligheter och framtida arbetsmarknad. För att uppnå detta söker vi nu en studie- och yrkesvägledare som brinner för att bidra till elevernas utveckling.

 

Vi söker dig som:

  • Kan ge individuell och gruppvägledning för att stimulera elevernas intresse och nyfikenhet inför framtida studier och yrkesval.
  • Har förmågan att arbeta självständigt och i team, och kan bygga nätverk med representanter från näringslivet och offentliga sektorn.
  • Är kommunikativ och motiverande i mötet med elever och lärare.
  • Har en stark drivkraft att, i samarbete med skolans elevhälsoteam (EHT), utveckla och forma vårt studie- och yrkesvägledningsprogram.
  • Arbetar utifrån och är väl förtrogen med de styrdokument som återfinns i Skolverkets lagar och styrdokument.

Kvalifikationer

Du har studie- och yrkesvägledarexamen och det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med vägledning tidigare.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda.

Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-07 eller enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%
Ort Skellefteå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/222
Kontakt
  • Mari Winterlund, 073-0588744
Facklig företrädare
  • Jörgen Mikaelsson Evyson, Sveriges lärare, 073-8037560
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb