Yrkesgymnasiet, Skellefteå

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Yrkesgymnasiet i Skellefteå söker i första hand en legitimerad yrkeslärare till Fordonsprogrammet, även du som har minst fem års arbetslivserfarenhet från branschen är välkommen att söka. Hos oss får eleverna lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med erfarna handledare. I denna tjänst får du möjlighet att dela med dig av dina kunskaper till framtidens fordonsmekaniker. Mer än hälften av elevernas utbildningstid sker ute på en arbetsplats vilket ger dem en stabil grund och fördel på arbetsmarknaden. Våra elever förbereds på bästa möjliga sätt inför deras framtida yrkesliv med stöd av sina handledare och engagerade pedagoger.

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad yrkeslärare för Fordonsprogrammet alternativt har minst fem års erfarenhet från branschen och en stark drivkraft att undervisa och handleda elever.
  • Är en utmärkt kommunikatör och lagspelare som kan verka som en brobyggare mellan skola, elever och näringsliv.
  • Har B-körkort.
  • Har en förmåga att både arbeta självständigt samtidigt som du är teamorienterad och tillsammans med kollegorna samarbetar för att på bästa sätt förbereda eleverna inför deras framtida yrkesliv.

Kvalifikationer

Lärarexamen alternativt gedigen erfarenhet inom branschen och en vilja att inspirera och utveckla nästa generation av fordonsmekaniker. Lärarlegitimation och pedagogisk erfarenhet är önskvärt, men ej ett krav.

Om du vill vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll för framtidens fordonsmekaniker – ansök idag!

Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-07 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Skellefteå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/217
Kontakt
  • Mari Winterlund, 073-0588744
Facklig företrädare
  • Jörgen Mikaelsson Evyson, Sveriges lärare, 073-8037560
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-06-14
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb