Yrkesgymnasiet, Västerås

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Yrkesgymnasiet Västerås söker legitimerad yrkeslärare på fordonsprogrammet, inriktning personbilsmekaniker. Hos oss får eleverna lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med erfarna handledare. I denna tjänst får du möjlighet att dela med dig av dina kunskaper till framtidens fordonsmekaniker. Mer än hälften av elevernas utbildningstid sker ute på en arbetsplats vilket ger dem en stabil grund och fördel på arbetsmarknaden. Våra elever förbereds på bästa möjliga sätt inför deras framtida yrkesliv med stöd av sina handledare och engagerade pedagoger.

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad lärare i ämnen på fordonsprogrammet, inriktning personbil och har minst fem års erfarenhet från branschen och en stark drivkraft att undervisa och handleda elever.
  • Är en utmärkt kommunikatör och lagspelare som kan verka som en brobyggare mellan skola, elever och näringsliv.
  • Har B-körkort och helst tillgång till egen bil.
  • Har en förmåga att både arbeta självständigt samtidigt som du är teamorienterad och tillsammans med kollegorna samarbetar för att på bästa sätt förbereda eleverna inför deras framtida yrkesliv.

Kvalifikationer

Lärarexamen mot ämnen inom fordonsprogrammet - personbil och en vilja att inspirera och utveckla nästa generation av säljare. 

Om du vill vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll  – ansök idag!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-07
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Västerås
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/210
Kontakt
  • Frida Beijbom, 070-4410157
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb