Thoren Sports Academy, Umeå

Thoren Sports Academy är idrottsgymnasiet som kombinerar idrott och studier på rätt sätt. Genom vårt upplägg ger vi eleverna möjlighet att slippa prioritera bort idrotten eller skolan till förmån för det andra. Genom ett stort idrottsfokus och ett lika stort akademiskt fokus är vi en plats där eleverna kan möjliggöra din idrottssatsning samtidigt som de får en stabil utbildning för framtiden. Vårt mål är att lösa problemet som många aktiva ungdomar ställs inför: Går det att lyckas inom både idrott och studier?

Thoren Sports Academy erbjuder en utbildning som förbereder våra elever för framgång inom idrott, entreprenörskap och ledarskap. VI söker nu efter behöriga och legitimerade lärare som vill vara med och bidra till att ge våra elever en utbildning av högsta kvalitet.

Vi söker dig som:

Är utbildad och legitimerad gymnasielärare och har ämnesbehörighet inom sökta ämnen. Du vill lära ut om dina ämnesområden på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens inom de ämnen du kommer undervisa i. 

Är engagerad i dina ämnens roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna. Du håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt. Du vill skapa en inspirerande och anpassad undervisning som utmanar och utvecklar eleverna samt bygger förtroendefulla relationer med både elever och kollegor. Du planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kvalifikationer

Tjänstens omfattning är beroende av vilken ämnesbehörighet, ämneskombination och lärarlegitimation du besitter. Vi söker behöriga och legitimerade lärare inom följande ämnen:

  • Matematik
  • Juridik
  • Ekonomi
  • Filosofi
  • Psykologi
  • Försäljning- och service/Handel 

 

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 20240805
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10-100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/208
Kontakt
  • Samuel Odqvist, 0730-443580
Facklig företrädare
  • Stefan Sjöström, Sveriges lärare
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb