Astar AB, Umeå

Astar erbjuder en rad utbildningar såsom kommunal vuxenutbildning, svenska för invandrare, arbetsmarknadsutbildningar, Rusta och Matcha samt företagsutbildningar. Med mer än 300 anställda på 35 orter över hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr, strävar vi efter att ge alla människor – oavsett bakgrund – möjligheter att utforska sina talanger, utveckla dem och bli sina egna stjärnor.

Till vår verksamhet i Malmö söker vi nu dig som vill vara med och forma morgondagens kollegor i elbranschen!

Arbetsuppgifter: Som lärare hos oss planerar och genomför du undervisning i yrkesämnen inom elprogrammet, samt deltar i utvecklingen av programmet tillsammans med övriga yrkeslärare och företaget. Undervisningen är riktad mot installationselektriker, och industrielektriker.  Beroende på din bakgrund och erfarenhet kan det också finnas möjligheter att stötta befintliga lärare och utvecklas i din pedagogiska roll i din egen takt. 

Det är ett krav att du innehar god digitalkompetens. 

Kvalifikationer: Vi söker dig som brinner för ditt yrke och har en bred kompetens i ditt hantverk som du gärna delar vidare. Vi vill gärna att du är utbildad lärare  inom elteknik och har tidigare erfarenhet av utbildning på komvux eller yrkesgymnasiet med ämnen inom Ellära, Elkraftteknik, Installationsteknik, Belysningsteknik, Elektromekanik, Automation. Minsta kravet är dock att du är utbildad elektriker inom installation eller automation och jobbat  i minst två år i yrket samt att du sökt in till kompletteringsutbildning för att  läsa till yrkeslärare.

Du ska ha lägst ha B-auktorisation från El-säkerhetsverket. 

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Rekrytering kommer att ske löpande och annonsen kan därför tas bort innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser även gärna sökande som vill arbeta deltid.

För frågor angående tjänsten mejla gärna jonas.astrom@astar.se

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt ÖK
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/194
Kontakt
  • Jonas Åström, 0705-926226
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-06-19
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb