Astar AB, Avesta

Astar erbjuder en rad utbildningar såsom kommunal vuxenutbildning, svenska för invandrare, arbetsmarknadsutbildningar, Rusta och Matcha samt företagsutbildningar. Med mer än 300 anställda på 35 orter över hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr, strävar vi efter att ge alla människor – oavsett bakgrund – möjligheter att utforska sina talanger, utveckla dem och bli sina egna stjärnor.

Astar söker en engagerad lärare inom Matematik på gymnasial och grundläggande nivå för att inspirera och utveckla våra elevers talanger och kompetenser. Bli en del av vårt team på 35 orter i Sverige och bidra till att hjälpa människor nå sin fulla potential.

Vi söker dig som:

  • Skapar goda relationer med elever, kollegor och branschen
  • Är engagerad i matematikens roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
  • Håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt.
  • Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.
  • Anpassar undervisningen efter elevernas behov.

Arbetsuppgifter

Matematikundervisning på plats i Avesta någon dag i veckan, resterande tid vid AstaOnline. Dina kurser omfattar främst matematik på gymnasienivå kurs 1-4, men kan även omfatta matematik grundläggande 1-4. Det är en fördel som du tidigare arbetat med elever som har en bakgrund med matematikmisslyckanden (gy nivå), men även om tjänsten kommer omfatta grundläggande nivåer, med elever utan tidigare studievana (analfabeter).

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom matematik. 

Tjänstens omfattningen beror på dina samlade ämneskompetenser. Har du ytterligare ämneskompetens så är det en fördel. 

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vid frågor är du välkommen att kontakta

Elin Kämp

elin.kamp@astar.se

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Avesta
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2024/176
Kontakt
  • Elin Kämp, elin.kamp@astar.se
Publicerat 2024-04-20
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb