Yrkesgymnasiet, Borås

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Yrkesgymnasiet Borås söker gymnasielärare i Svenska/SO. Våra elever förbereds på bästa möjliga sätt inför deras framtida yrkesliv med stöd av sina handledare och engagerade pedagoger.

Vi söker dig som:

  • Vill lära ut Svenska/SO på ett inspirerande sätt och har gedigen ämneskompetens.
  • Är engagerad i ämnenas  roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
  • Håller dig uppdaterad om det senaste inom dina ämnesområden och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt.
  • Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation samt gedigen ämneskompetens inom Svenska/SO. Om du därutöver har behörighet i naturkunskap eller idrott är detta meriterande. 

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/168
Kontakt
  • Tobias Stenekull, 0722-148814
Facklig företrädare
  • Paula Ericsson, Sveriges Lärare , 0730-928520
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb