Thoren Framtid Grundskola, Sundsvall

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!

Som pedagog hos oss kommer du att spela en viktig roll för våra elever samtidigt som du får möjlighet att tillsammans med skolledningen och dina kollegor arbeta för att utveckla skolan. På Thoren Framtid arbetar vi utifrån vår pedagogiska diamant samtidigt som varje skola har sin unika prägel. Vi har modet att ständigt utmana oss själva och utveckla vår undervisning.

Du utför ditt arbete i såväl fritidshemmet som i skolan. Tillsammans med dina kollegor bedriver du pedagogisk och meningsfull undervisning som utmanar och stimulerar elever till lärande både inomhus och utomhus.

Om skolan
Thoren Framtid Kunskapsakademin ligger på södra Alnön, i Ankarsvik, i ett naturskönt område med skogen runt husknuten. Skolan är en F-9 skola med omkring 310 elever.

Vi söker dig som

  • Är legitimerad lärare i fritidshem.
  • Drivs av att ge varje elev ett personligt bemötande och skapa en inlärningsupplevelse som är anpassad efter deras unika behov
  • Som vill vara med och utveckla vårt fritidshem.
  • Har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i arbetslag.
  • Har ett tydligt ledarskap och arbetar för en tillgänglig lärmiljö där samtliga elever inkluderas.
  • Har ett reflekterande förhållningssätt och arbetar aktivt med att utveckla dina och skolans undervisningsmetoder.
  • Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med våra styrdokument.
  • Besitter god kommunikativ förmåga och strävar efter att skapa goda relationer med både elever, kollegor och vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och erfarenhet av att arbeta i skola. Du är ansvarfull, positiv och har ett gediget intresse för skola och lärande.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-08-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% och 70%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/161
Kontakt
  • Malin Ödlund, 0702766585
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-05-25

Tillbaka till lediga jobb