Thoren Framtid Grundskola, Upplands väsby

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!

Beskrivning

Om tjänsten

Vi söker en engagerad och inspirerande lärare i Hemkunskap år 7-9. I ditt uppdrag kommer du att tilldelas tydliga ansvarsområden i verksamheten som innebär planering, genomförande och utvärdering. Du kommer att ingå i ett arbetslag där det förväntas att du bidrar med din kompetens till både elever och kollegor. Vi söker dig som tillsammans med oss vill möta och nå fram till alla elever och få dem intresserade av att fortsätta utforska och lära.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du en arbetsmiljö med de förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som individ och lärare. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt.

På Thoren Framtid Sandbergska i Upplands - Väsby ingår du i ett nära arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Du får även tillgång till ThorenGruppens Utvecklingspeng som kan användas till såväl vidareutbildning som friskvård. Varje år anordnas även ThorenTillsammans som är en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för alla ThorenGruppens anställda.

Kvalifikationer

Du ska ha lärarexamen och lärarlegitimation i hemkunskap men framförallt har du en brinnande passion för arbetet med ditt/dina ämnen och med ungdomar. Det är viktigt att du är trygg och stabil i dig själv, flexibel samt har en god social kompetens. Initiativförmåga, ansvarskänsla och relationsbygge är också viktiga egenskaper som lärare på vår skola.

Villkor

Anställningens omfattning: Tjänsten är på 50 % med start den 2024-08-05 eller enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag: 2024-05-30. Låter detta som en utmanande och inspirerade tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information om uppdraget, skolan och företaget är du varmt välkommen att kontakta:

Eva Svensson
070- 774 64 48
eva.svensson@thorenframtid.se 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Upplands Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/103
Publicerat 2024-03-11
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb