Thoren Framtid Grundskola, Hässleholm

Ett tydligt målfokus och verkligt lärande förenat i en stark gemenskap. Det är är Thoren Framtid!

Thoren framtid Grundskola i Hässleholm ligger på natursköna området Garnisonen ett stenkast från centrum. Vi är en F-9-skola med drygt 500 elever. Som pedagog hos oss kommer du att spela en viktig roll för våra elever samtidigt som du får möjlighet att tillsammans med skolledningen och dina kollegor arbeta för att utveckla skolan. På Thoren Framtid arbetar vi utifrån vår pedagogiska diamant samtidigt som varje skola har sin unika prägel. Vi arbetar aktivt med olika nätverk mellan våra skolor för att lära oss av och tillsammans med varandra och delar frikostigt med oss av vår kunskap och våra erfarenheter  som präglas av kollegialt utbyte och samverkan. Vi har modet att ständigt utmana oss själva och utveckla vår undervisning.

Vi söker dig som

  • Drivs av att ge varje elev ett personligt bemötande och skapa en inlärningsupplevelse som är anpassad efter deras unika behov.
  • Brinner för spanska och har gedigna ämneskunskaper.
  • Har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i arbetslag.
  • Har ett reflekterande förhållningssätt och arbetar aktivt med att utveckla dina och skolans undervisningsmetoder.
  • Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med våra styrdokument.
  • Besitter god kommunikativ förmåga och strävar efter att skapa goda relationer med både elever, kollegor och vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation i Moderna språk åk 6-9, språkval spanska/ tyska/ franska, och erfarenhet av att arbeta i skola. Du är ansvarsfull, positiv och har ett gediget intresse för skola och lärande. 

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/698
Kontakt
  • Anne Henrichson, 073-6008720
  • Henrik Nilsson, 072-1413662
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb