Astar AB

Astar erbjuder en rad utbildningar såsom kommunal vuxenutbildning, svenska för invandrare, arbetsmarknadsutbildningar, Rusta och Matcha samt företagsutbildningar. Med mer än 300 anställda på 35 orter över hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr, strävar vi efter att ge alla människor – oavsett bakgrund – möjligheter att utforska sina talanger, utveckla dem och bli sina egna stjärnor.

Vi söker 

Vi söker dig som kan undervisa i flera ämnen. Vi ser gärna att du antingen studerar på högskola/universitet eller har en examen. Det är ett krav att du har en gedigen kompetens inom en/flera av dessa områden Ekonomi, Handel, Vård & omsorg, El, nätverk, programmering eller Fastighetsteknik. 

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra och koncernens värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. 

Tjänsten

Tjänsten är på 50-100% beroende på ämne. Vi ser gärna att du kan starta omgående och arbetet pågår i 6 veckor.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Rektor

Ahmed Marrakchi ahmed.marrakchi@astar.se

OBS inga ansökningar via mail

 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform fast lön enligt avtal
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 6 veckor
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/199
Kontakt
  • Ahmed Marrakchi, 072-4524914
Publicerat 2023-02-13
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb