Tekniska Gymnasiet, Helsingborg

Tekniska Gymnasiet är skolan som kombinerar kunskap och teknik i en ambitiös skolkultur. Genom vårt upplägg får eleverna stor bildning, teknisk kompetens och personlig utveckling.

Om oss:

Vi är en liten skola centralt belägen i Helsingborg, några hundra meter från stationen. Vi har stort fokus på arbetsglädje - det ska vara kul att komma till jobbet. På samma sätt vill vi att eleverna ska uppleva en skoldag med minskad stress och en känsla av att de lyckas på varje lektion. Vi gör det tillsammans med eleverna. 

Vi arbetar med att ge våra elever en stabil grund av efterfrågad kunskap så att de är väl förberedda på att möta framtidens jobb med självförtroende och kompetens. Nu söker vi en lärare som vill vara med och utveckla våra elever och som har kreativitet och nytänkande som ledord i sin undervisning.

Vi söker dig som:

  • Vill lära ut kurserna Digitalt skapande, Medieproduktion, Design och Entreprenörskap på ett inspirerande sätt och självständigt planera din undervisning.
  • Har stort fokus på att alla elever ska uppleva en vardag med trygghet och trivsel utan kränkningar.
  • Förstår vikten av att ha studiero på lektionerna och kan anpassa undervisningen efter varje elevgrupp. Du har således ett mycket tydligt ledarskap i klassrummet. 
  • Brinner för att eleverna ska lyckas varje lektion och varje dag.
  • Förstår att det är på lektionerna lärandet ska ske och att en del elever inte kan få hjälp hemma. Läxor är därför ovanligt hos oss. 
  • Håller dig uppdaterad om det senaste inom dina ämnesområden och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt som uppmuntrar till innovation och entreprenörskap.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation i ovanstående kurser samt gedigen ämneskompetens

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Rekrytering:

Sker löpande. Ansök därför så snart du kan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-05
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Helsingborg
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/235
Kontakt
  • Thomas Blomsterberg, 076-1420614
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb