ThorenGruppen

Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999. Med våra drygt 2300 medarbetare driver vi för- och grundskolor, gymnasieskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Beskrivning

Rusta och Matcha är en tjänst via Arbetsförmedlingen där du arbetar med att stötta, hjälpa och vägleda personer ut i arbete eller studier. Här kan du läsa mer om Astar Rusta och matcha: 


Söker du jobb? Det löser vi – tillsammans.

Rusta och matcha på Astar har kontakterna till ditt nya jobb. Låt oss hjälpa dig hitta rätt.

Är du arbetssökande och behöver hjälp med att hitta jobb? Då har du kommit rätt. Rusta och matcha är tjänsten som tar dig från arbetslös till yrkesproffs.

Med hjälp av Astars erfarna och välutbildade jobbcoacher får du den hjälp och de verktyg du behöver för att hitta ditt kall. Rusta och matcha lämpar sig för dig som kan och vill jobba eller studera, men som behöver extra stöd för att kunna hitta jobb eller utbildning

Arbetsuppgifter

Tjänsten handlar om att du ska stå för det löpande arbetet med deltagare som söker arbete eller behöver studera för att söka sitt drömyrke. Du kommer handleda flera personer under samma period, dokumentera i system, stötta dem i deras jobbsökande och matcha dem mot arbetsmarknaden. Detta kommer du göra i både enskilda samtal med deltagare och i grupp, bl.a. genom att hålla seminarier och föreläsningar. Varje deltagare har ett individuellt schema som du handleder. För att kunna hjälpa många ut i arbete är det viktigt att även agera och ha bra kontakter med näringslivet. 

Kvalifikationer

För att arbeta som handledare måste du uppfylla alternativ 1 eller alternativ 2 gällande både erfarenhet och utbildning.

ALTERNATIV 1:

Högskoleutbildning som lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system).

Arbetslivserfarenhet: Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två (2) år.

ALTERNATIV 2:

Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

Minst tre års arbetslivserfarenhet under de fem senaste åren i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:

  • Arbetsledning med personalansvar
  • Rekrytering
  • Omställningsarbete för arbetssökande
  • Studie- och yrkesvägledning
  • Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration
  • Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
  • Arbete med social- och gruppsykologi
  • Karriärvägledning Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde April
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/113
Kontakt
  • Mari Lax, 010-4344103
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Zurück zu Stellenangeboten