Thoren Framtid Grundskola

På Thoren Framtid förbereder vi eleverna inför nästa steg i livet oavsett om det är nästa årskurs, gymnasiet eller att ta klivet vidare i deras utveckling. Här är det personliga, verkliga och digitala lärandet i fokus tillsammans med forskningsbaserade undervisningsmetoder.

Beskrivning

Om tjänsten

Vi söker en engagerad och inspirerande skolsköterska. I ditt uppdrag kommer du att tilldelas tydliga ansvarsområden i verksamheten som innebär planering, genomförande och utvärdering. Du kommer att ingå i ett team där det förväntas att du bidrar med din kompetens till både elever och kollegor. Vi söker dig som tillsammans med oss vill möta och nå fram till alla elever och fokusområden är den medicinska delen av elevhälsan men även förebyggande och främjande arbete kring exempelvis stress, sömn, kost och välmående.

Vi erbjuder

Hos oss får du en arbetsmiljö med de förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som individ och medarbetare.  Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att påverka.

På Thoren Framtid Sandbergska i Upplands - Väsby och Telefonplan, Stockholm ingår du i ett arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Du får även tillgång till ThorenGruppens Utvecklingspeng som kan användas till såväl vidareutbildning som friskvård. Varje år anordnas även ThorenTillsammans som är en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för alla ThorenGruppens anställda. 

Kvalifikationer

Du är en trygg och stabil skolsköterska som drivs av möjligheten att påverka, du är handlingskraftig och lösningsinriktad genom ditt positiva förhållningssätt, men framför allt har du en brinnande passion för arbetet med barn och ungdomar. Det är viktigt att du är trygg och stabil i dig själv, flexibel samt har en god social kompetens. Initiativförmåga, ansvarskänsla och relationsbygge är också viktiga egenskaper som anställd på våra skolor. 

Ort: TF Sandbergska Upplands - Väsby och TF Telefonplan, Stockholm.

Anställningens omfattning: 40%

Tjänsten är på 40% med start den 14 augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten är delad med en dag på varje skola.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2023-06-30. Låter detta som en utmanande och inspirerade tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi ser fram emot din ansökan! 

För mer information om uppdraget, skolan och företaget är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor Eva Svensson, TF Sandbergska, Upplands - Väsby

070-7746448

eva.svensson@thorenframtid.se

Rektor Pernilla Valen, TF Telefonplan, Stockholm

072 - 5216525

pernilla.valen@thorenframtid.se

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Upplands Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/95
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-06-30
Sök jobbet

Zurück zu Stellenangeboten