Yrkesgymnasiet

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Yrkesgymnasiet bedriver lärlingsutbildning vilket innebär att eleverna gör mer än halva sin skoltid ute på arbetsplatser vilket ger resultat. T.ex. har 9 av 10 studenter på Yrkesgymnasiet ett arbete direkt efter studenten. Det är också för företagen en fantastisk chans att i tre år få skola in eleverna på just deras arbetsplats utifrån deras kultur och arbetssätt.

Yrkesgymnasiet är rätt val för ungdomar som vill lära sig ett yrke från grunden i en studieform där man arbetar mycket praktiskt.

Yrkesgymnasiet i Göteborg utbildar elever inom 11 program och några är fordon, transport och hantverksprogrammet frisör, stylist och barberare, bygg och anläggning mm. Vi har ett nära samarbete med näringslivet då majoriteten av elevernas vardag är förlagd till olika arbetsplatser.

Vi söker dig som tycker om och har erfarenhet av arbete med ungdomar för ett spännande uppdrag som skolsköterska till Yrkesgymnasiet, Gymnasieakademin och Thoren Innovation School i Göteborg.

Omfattningen av tjänsten är 100%  och fördelas mellan 3 skolor i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som Skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam vars huvuduppdrag är det hälsofrämjande och förebyggande arbetet. I tjänsten arbetar du med elever på individ- och gruppnivå samt har rådgörande/stödjande. Elevernas hälsosamtal är också en viktig arbetsuppgift. Du ingår i skolans elevhälsa och kommer arbeta i Pro Renata som plattform i alla elevärenden. Fördelaktigt är om du är bekant med plattformen. 

Tjänsten tillsätts snarast och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan. 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt ÖK
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/84
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-05-18

Zurück zu Stellenangeboten