Thoren Business School

Thoren Business School fokuserar på att ge våra elever en meningsfull och personlig utbildning som förbereder dem att bli framtidens entreprenörer och ledare. Vi strävar efter att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential och uppmuntra deras kreativitet och personliga utveckling – oavsett vilka drömmar och mål de har.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Thorén Business School i Växjö till ett affärsgymnasium där vi har elever som vill utvecklas inom entreprenörskap, ledarskap och kommunikation. Du vill utvecklas tillsammans med eleverna i nära samarbete med näringslivet, som triggas av att bygga din undervisning inom spanska på ett sätt som föder inspiration och lust hos eleverna. Tillsammans med övrig personal skapar du en gynnsam miljö för lärande där fokus ligger på att se varje elev. Att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse för människor ser vi som en självklarhet. På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende.

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra dina kurser i enlighet med de anvisningar som regleras genom Skolverkets styrdokument för gymnasieskolan. Du har ett intresse av att lära dig mer och att arbeta efter skolans koncept med bl.a. APL (Arbetsplats förlagt lärande), UF (Ungt företagande) och CASE (Projekt). Vi samarbetar nära näringslivet och du förväntas ta en aktiv del i det arbetet.  

Det kommer vara viktigt att samverka med dina kollegor och samtidigt kunna arbeta självständigt för att skapa en god lärmiljö för våra elever som bygger på nyfikenhet, entreprenörskap, ömsesidig respekt samt tydlighet och struktur.

Kvalifikationer

Behörighet som legitimerad gymnasielärare i spanska. Behörighet även i andra ämnen är meriterade för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid god arbetsförmåga, god relationell förmåga, god pedagogisk förmåga och personlig lämplighet. Du som söker ska vara öppen och ha en positiv elevsyn. Till arbetslaget och elever tillför du entusiasm, energi och lust i arbetet.

Vi erbjuder dig

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. Vi är ett glatt och kompetent gäng som ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, vilket gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt.

På Thorén Business School i Växjö ingår du i ett nära arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Thorengruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande och vi får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorénGruppens alla anställda.

Inom Thoréngruppen erbjuder vi dig:

  • Frihet under ansvar
  • Möjlighet att påverka
  • Kompetenta kollegor
  • Snabba beslutsvägar
  • Entreprenörskap
  • Kreativ arbetsplats som vill bryta mönster
  • Varierande och intressanta arbetsuppgifter
  • Som nyanställd erbjuder vi dig även en introduktionskurs till Thoréngruppen AB via Check-in@TG.

Är du personen vi söker, sök tjänsten idag!

Sista ansökningsdag: 2023-03-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vill du veta mer om vår skola eller tjänsten kontakta gärna Rektor Nils Pihlsgård 0731-812041, nils.pihlsgard@tbschool.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Start omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Växjö
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2023/82
Kontakt
  • Nils Pihlsgård, 073-1812041
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb