Thoren Business School, Karlstad

Thoren Business School fokuserar på att ge våra elever en meningsfull och personlig utbildning som förbereder dem att bli framtidens entreprenörer och ledare. Vi strävar efter att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sin fulla potential och uppmuntra deras kreativitet och personliga utveckling – oavsett vilka drömmar och mål de har.

Thoren Business School har fyra huvudprogram; Business Program, Management Program, Communication Program samt Commerce.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Thoren Business School i Karlstad till ett affärsgymnasium där vi har elever som vill utvecklas inom entreprenörskap, ledarskap och kommunikation. Tillsammans med övrig personal skapar du en gynnsam miljö för lärande där fokus ligger på att se varje elev. Att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse för människor ser vi som en självklarhet. På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende.

Det kommer vara viktigt att samverka med dina kollegor och samtidigt kunna arbeta självständigt för att skapa en god lärmiljö för våra elever som bygger på nyfikenhet, entreprenörskap, ömsesidig respekt samt tydlighet och struktur.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vikariera när befintlig personal är frånvarande. Kanske är du student på Universitetet och vill få möjlighet att öva dina förmågor lite extra hos oss. Kanske är du pensionerad lärare som fortfarande vill bidra, oavsett vem du är ser vi fram emot din ansökan. 

Stor vikt kommer att läggas vid god arbetsförmåga, god relationell förmåga, god pedagogisk förmåga och personliglämplighet. Du som söker ska vara öppen och ha en positiv elevsyn. Till arbetslaget och elever tillför du entusiasm, energi och lust i arbetet.

Vi erbjuder dig

Som arbetsgivare erbjuder vi dig en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. Vi är ett glatt och kompetent gäng som ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, vilket gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt.

Är du personen vi söker, sök tjänsten idag!

Sista ansökningsdag: 2023-02-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vill du veta mer om vår skola eller tjänsten kontakta gärna Rektor Lena Bjuresäter 072-1412564, lena.bjuresater@tbschool.se

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Start omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 1-100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/50
Kontakt
  • Lena Bjuresäter, 072-1412564
Publicerat 2023-02-08
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Zurück zu Stellenangeboten