Yrkesgymnasiet, Sollentuna

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Vill utmana din pedagogiska förmåga? Vi söker nu en svensklärare som gör allt för att möta upp elevernas olika behov genom att hitta kreativa lösningar och vara flexibel i sitt arbete utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet. Har du därtill erfarenhet av att jobba med lärlingsutbildning så är detta meriterande.

Lärarlegitimation är så klart ett måste och liksom pedagogisk erfarenhet. Din energi och engagemang smittar av sig till elever och kollegor. Du är dessutom en god förebild som skriver under på ThorenGruppens grundläggande värderingar.

ThorenGruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande och får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda.

Sista ansökningsdag: 2022-03-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tillträdesdatum: Omgående. 

För information: Vill du veta mer om vår skola eller tjänsten kontakta gärna Rektor Jenny Olsson 073-0644025, jenny.olsson@yrkesgymnasiet.se eller gå in på vår hemsida www.yrkesgymnasiet.se.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Ferietjänst
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/31
Publicerat 2023-01-30
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Zurück zu Stellenangeboten