Astar AB

Astar erbjuder en rad utbildningar såsom kommunal vuxenutbildning, svenska för invandrare, arbetsmarknadsutbildningar, Rusta och Matcha samt företagsutbildningar. Med mer än 300 anställda på 35 orter över hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr, strävar vi efter att ge alla människor – oavsett bakgrund – möjligheter att utforska sina talanger, utveckla dem och bli sina egna stjärnor.

Astar AB

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Kundval Rusta och Matcha och Företagsutbildningar.

Med ca 250 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se.

Bakgrund 

Vi söker dig med erfarenhet av administrativt arbete inom vuxenutbildningen, kunskap om regelverken kring komvux, sfi och som har ett stort intresse för att bidra till utvecklingen av verksamhetssystem för detta område.

Rollen som administratör på Astar innebär att du arbetar inom tre nyckelfunktioner: systemadministration, kundservice och processutveckling.

Arbetsuppgifter

Exempel på typiska arbetsuppgifter är:

 • Administration kring antagning
 • Betygshantering
 • Arbete med kontroll av intäkter samt uppdatering hos kundenssystem.
 • Analysera intäkter i samband med bokslut samt bistå ledning med underlag. 
 • Arbeta med prisindexjustering utifrån kundavtal.
 • Att löpande granska fakturor och säkerställa att verksamheten följer budgeterade kostnader.
 • Att utveckla verksamhetens inköpsrutin.
 • Säkerställa att avbrottade deltagare är registrerade innan faktureringsarbete påbörjas 
 • Säkerställa efter varje kursslut att samtliga betyg är registrerade 
 • Utveckla och Uppdatera rutiner kring fakturering och intäkter 
 • Upparbeta intäkter samt bistå redovinningsavdelning med underlag 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant examen inom yrkesområdet på YH, Universitet eller högskolenivå samt erfarenhet av kund- och serviceinriktad verksamhet. Ett krav är att du har mycket god datorvana samt utförliga kunskaper i Office-paketet, särskilt i Excel.

Din uttrycksförmåga i svenska är god i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete inom utbildningsväsendet är meriterande. Vi ser gärna att du har kompetens och erfarenhet av programmering och systemadministration.

Arbetsbelastningen är periodvis hög, så du bör kunna hantera arbetstoppar och prioritera då det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid följande kompetenser: Med känsla för service förhåller du dig flexibelt till arbetsuppgifterna. Du är noggrann och prioriterar verksamhetens mål och kvalitet. Du värdesätter samarbete, är självgående och kommunicerar på ett tydligt sätt.

Övrigt

Ange löneanspråk vid ansökan, ansökan behandlas ej utan löneanspråk. 

Start omgående

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående / Löpande rekrytering
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/159
Kontakt
 • Ahmed Marrakchi, 072-4524914
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Zurück zu Stellenangeboten