Yrkesgymnasiet, Linköping

Hos oss på Yrkesgymnasiet får elever möjlighet att lära sig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser med stöd av kunniga handledare och yrkeslärare. På Yrkesgymnasiet förläggs mer än hälften av utbildningstiden på en arbetsplats vilket skapar en stabil grund och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Genom stöd från sina inspirerande handledare och engagerade pedagoger på skolan, rustas våra elever på bästa sätt inför det framtida arbetslivet.

Yrkesgymnasiet Linköping söker nu en administratör som främst arbetar som rektorsstöd med huvuduppgifter kring hantering av administrativ karaktär såsom dokumentation, elevregistrering, elevsystem, studieplaner, matkort, busskort, studieplaner, betyg, CSN rapportering, intranät, information och schema.

Du kommer att vara navet i verksamheten, i många fall närmaste länken mellan elever, skolans personal, myndigheter, samarbetspartners, fastighetsförvaltare och vårdnadshavare. Detta är en roll med högt tempo, stor variation i arbetsuppgifter och höga krav, där du behöver vara noggrann men samtidigt effektiv. 

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från administrativt arbete inom skolsektorn och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
  • Är en utmärkt kommunikatör och lagspelare som kan fungera som en brobyggare.
  • Har god datavana och är bekväm med och snabblärd att använda olika digitala verktyg och program.
  • Har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
  • Är självständig och teamorienterad, med förmåga att både arbeta självständigt och samarbeta med kollegor för att på bästa sätt stödja eleverna och rektorn.
  • Är öppen och glad samt har en positiv skol- och elevsyn.
  • Är flexibel, har engagemang, levererar i tid och har hög servicegrad med känsla för såväl helhet som detaljer.
  • Är rak och tydlig i din kommunikation och kan vara gränssättande (med stort hjärta).

Kvalifikationer
Relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration, förvaltning eller ekonomi, eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet av arbete i administrativa system samt kunskaper i Office365, Teams, Forms, Word och Excel är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av inköp, IT-support, schemaläggning, undervisning, utbildningssektorn samt arbetsplats- & näringslivskontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har ett stort engagemang för skolfrågor. 

Omfattning
50% med möjlighet till utökning till heltid 100% baserat på dina förmågor, utbildningar och erfarenheter kring följande arbetsområden som då kan kombineras ihop till en heltidstjänst: APL-samordnare, IT-samordnare, Vaktmästare, Studie & Yrkesvägledare.

Vill du veta mer om vår skola, vår pedagogik och upplägg? Kontakta oss gärna eller gå in www.yrkesgymnasiet.se.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi kan komma att påbörja rekryteringsarbetet innan sista ansökningsdag - så ansök skyndsamt. Ange löneanspråk samt när du skulle kunna inleda din anställning i ansökan.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50% med möjlighet till heltid
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/721
Kontakt
  • Stefan Hedlund, 0734256116
  • Angelica Högberg, 0730421305
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb