Team ThorenGruppen

Om föreningen
Föreningen Team Thorengruppen har funnits sedan 2005 och bedriver innebandy- & fotbollsverksamhet. Verksamheten har växt de senaste åren och idag finns 37 lag som sträcker sig från barn- & ungdomsverksamhet till yttersta elitverksamhet. Verksamheten styrs genom ett gemensamt kansli för båda idrotterna och ansvariga sportchefer för dessa.
Vi strävar efter att vara en modern idrottsförening vilket för oss innebär att ta stort ansvar för hållbarhet, jämställdhet & jämlikhet samt att ha modet och kraften att ständigt utveckla föreningen, sporten och samhället runt oss till det bättre.

Arbetsuppgifter

I rollen som affärsdriven klubbchef har du en ledande position i föreningen och ansvarar för den övergripande driften av föreningen. I det uppdraget inkluderas att leda föreningens kansli och att organisatoriskt leda föreningens sportsliga verksamhet.

Du ansvarar för strategisk planering, utveckling av långsiktiga mål samt säkerställa att dessa implementeras effektivt. Arbetet innefattar personalansvar, budgetering, finansiell uppföljning samt att säkerställa att administrativa uppgifter utförs effektivt och i tid.

Tjänsten innebär mycket kontakt med kollegor och föreningens medlemmar, däribland utövare, föräldrar, ledare och funktionärer, samt sponsorer. Det är således viktigt att du har god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt.

Tjänsten kräver flexibilitet i arbetstiderna, då visst arbete kan ske kvällar och helger. Du bör också vara bekväm med att resa då och då, eftersom rollen kan innebära resor till olika evenemang och möten.

Profil

Vi söker dig som drivs av att utveckla Team Thorengruppen till nästa nivå med målet att skapa de bästa förutsättningar för att utöva innebandy & fotboll samt uppnå ambitiöst uppsatta sportsliga mål.

Vi söker dig med god strukturell och organisatorisk förmåga, starka kommunikativa färdigheter, både muntligt och skriftligt. Du är skicklig i att bygga relationer och har erfarenhet av att arbeta och hantera kommunikation med flertalet intressenter.

Du trivs i att arbeta både självständigt och i team, samt har god initiativförmåga. Du har erfarenhet av klubbadministration eller ledarskap i liknande roll samt grundläggande ekonomikunskap.

Omfattning & ersättning:

100%. Ersättning enligt överenskommelse.
Deadline för ansökan är 29 september, urval sker löpande.

Arbetsplats

Umeå.

Kontakt

Eventuella frågor hänvisas till kansli@thorengruppen.se.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/715
Kontakt
  • Team Thorengruppen, kansli@thorengruppen.se
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb