Thoren Framtid Grundskola, Ljungby

På Thoren Framtid förbereder vi eleverna inför nästa steg i livet oavsett om det är nästa årskurs, gymnasiet eller att ta klivet vidare i deras utveckling. Här är det personliga, verkliga och digitala lärandet i fokus tillsammans med forskningsbaserade undervisningsmetoder.

Thoren Framtid i Ljungby söker en erfaren lärare med specialpedagogisk kompetens. Du skall vara väl förtrogen med metoder som fungerar både på grupp och individnivå inom området samt ha kunskap om vilken dokumentation som krävs.

Tjänsten är ett vikariat under detta läsår för dig som vill prova på rollen som specialpedagog/speciallärare utan att ha genomgått specialistutbildning eller för dig som vill vidareutbilda dig inom området och på så viss bli vår fast anställda specialpedagog. 

Du är delaktig i det hälsofrämjande och förebyggande elevhälsoarbetet och arbetar så väl med lärare som personal på fritidshemmet. Som vikarierande specialpedagog/speciallärare hos oss förväntas du hålla samman skolans rutiner gällande dokumentation och uppföljning kopplat till elever i behov av särskilt stöd. Du ingår i ett nätverk tillsammans med andra specialpedagoger/speciallärare inom Thoren Framtid som träffas regelbundet under ledning av vår processtödjande centrala specialpedagog.

Vi söker dig som:

  • Har god kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete.
  • Har viljan att möta elever, vårdnadshavare och pedagoger på ett kommunikativt och förtroendeingivande sätt.
  • Har ett specialpedagogiskt intresse och vill utvecklas inom området samt är strukturerad och flexibel.
  • Arbetar långsiktigt, sätter upp mål, provar och utvärderar tillsammans med rektor och kollegor. 

Kvalifikationer

Krav: Lärarlegitimation, meriterande är högskolepoäng alternativt annan fortbildning inom det specialpedagogiska fältet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vill du växa tillsammans med oss och vidareutbilda dig till specialpedagog/speciallärare är du av extra stort intresse för oss. 

Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig och utvecklas tillsammans.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ljungby
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2023/708
Kontakt
  • Sara Lundberg, 073-4126190
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb